Airsoftneeds Airsoft Teams

Airsoftneeds is trotse sponsor van de volgende airsoft teams.
Voor meer informatie over de airsoft teams: zie hieronder.
Wil jij je team ook aanmelden? Lees de mogelijkheden over teamkorting

  • Combat Team Brabant (CTB) 
  • The Survivors
  • BB Brothers
  • Hydra Legion
  • Glorious Bastards
  • Koevoet Task Force
  • Tactical Wolves
  • Orc-Squad
  • The Spartan Squad

Combat Team Brabant (CTB)

Wij zijn CTB Combat Team Brabant.
CTB speelt zowel indoor (CQB) als outdoor. We spelen zeker 10~12 x per jaar en houden van veel variatie. Daarom spelen we overal in Nederland maar ook bijvoorbeeld in België.
De huidige leden komen uit de regio Bergen op Zoom en regio Roosendaal.

Kom je niet uit Brabant? Nieuwe rekruten met de zelfde passie elders uit het land zijn altijd welkom!
Wil jij lid worden van CTB? (klik hier)

Combat Team Brabant homepage: www.combatteambrabant.jimdo.com
Combat Team Brabant Instagram: www.instagram.com/combat.team.brabant
Combat Team Brabant Facebook: www.facebook.com/CombatTeamBrabant


The Survivors

The Survivors is een Airsoft-team dat ontstaan is in Den Haag. We spelen vooral vaak indoor omdat daar veel meer actie en spanning is. Outdoor spelen wij ook.
We hebben 2 snipers, 1 support gunner en 13 assault schutters in het team die erg goed samen werken en zo vaak kunnen winnen.
Interesse in Airsoft of op zoek naar een team?
Neem contact met ons op of speel een keer mee!

The Survivors e-mail: info@thesurvivors.nl
The Survivors homepage: www.thesurvivors.nl
The Survivors Facebook: www.facebook.com/TheSurvivorsNL


BB Brothers

The BB Brothers zijn een groep goeie vrienden die regelmatig airsoften. Medio 2018 gestart door 2-Tall (Renso) & 2-Small (Mark) en al snel de interesse gewekt van Handy-Andy (Andy) en een paar maanden later van Wolf (ja z’n naam is echt Wolf). En als snel kwamen we op het idee om een team te starten genaamd: BB Brothers.
Met zijn vieren gestart met het volgen van CQB trainingen, o.a. bij Combat City, en al gauw met z’n alle naar open CQB avonden, bij Running The Target. Daar hebben we toen DraconusX (Robert) leren kennen en hij is toen ook gejoined. Als laatste is Erik bij de groep gekomen die al een aantal jaar airsoft speelde en de overstap heeft gemaakt naar ons team.
Met mooi weer zijn we ook meer op open skirms (buitenvelden) te vinden en daarnaast altijd op zoek naar nieuwe toffe locaties en nieuwe teammembers!

BB Brothers homepage: volgt
BB Brothers Instagram: www.instagram.com/bb_brothers_nl
BB Brothers Facebook: www.facebook.com/BB-Brothers-795405894166029


Hydra Legion

Info volgt

Hydra Legion homepage: www.hydralegion.be

Glorious Bastards

Wij zijn de Glorious Bastards!!
Een airsoft team uit Zeeland! Gelegen vlak bij de Belgisch/Nederlandse grens (Hulst). Daarom hebben wij ook spelers uit beide landen.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot 15 leden en een paar aspirant instapleden. Wij hanteren een intern reglement, maar niet met suffe regels en verplichtingen, We houden het luchtig en plezierig! En zijn altijd opzoek naar nieuwe toffe leden! Op het veld zijn we meestal bloedserieus en ja, wij nemen wel altijd onze hit! Kwestie van onze reputatie hoog te houden en uit liefde voor de sport onze belangrijkste regel!
2e belangrijke regel: wij spelen in de ABL jigsaw camo!! Ook onze Nederlandse divisie!

Lidgeld kost €35 per jaar pp. Je krijgt een mooie patch van ons embleem met bijhorende naampatch, t-shirt en verschillende voordelen bij onze sponsors, zo ook in deze shop!
Wij zijn zeer gedreven en actief, zowel in Belgie als Nederland, maar ook deinzen wij bij genoeg animo niet terug voor wedstrijden in Polen, Engeland en Duitsland…
Omdat we een hechte groep zijn behelpen we elkaar ook in zowat alles: uitlenen van wapens, herstellingen, vervoer, noem maar op.

Een Glorious Bastard never walks alone. Samen uit, samen thuis!
Bij interesse om ons te joinen mag u altijd vrijblijvend contact opnemen via de Teamleader Keersmaekers Patrick (Patje de Dood) op 0031642625660 of via onze fb page! Binnenkort zal ook de Glorious Bastard website de ether ingaan. Come join us…

Glorious Bastards homepage: volgt
Glorious Bastards Instagram: volgt
Glorious Bastards Facebook: www.facebook.com/Glorious-Bastards-440601936779373/


Koevoet Task Force

Koevoet Task Force is een Airsoft Team uit Nederland.
We zijn een hechte groep spelers met respect en discipline.
We spelen met een hoge efficiëntie en effectiviteit.

Wij zijn Koevoet Task Force. “Zulu Delta”

Koevoet Task Force homepage: www.koevoettaskforce.nl
Koevoet Task Force Instagram: volgt
Koevoet Task Force Facebook: volgt

🦁

TACTICAL WOLVES

Tactical Wolves is een relatief nieuw maar een zeer gemotiveerd airsoft team! Naast plezier in het spel willen wij ons altijd tactisch verbeteren. We zijn een gezellige groep die steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. Dark Forest, Fort Knox en Chambers zijn een aantal velden waar we regelmatig komen, maar in de nabije toekomst zal je ons op veel meer plekken tegen kunnen komen. Wij zijn serieus in het spel en verwachten dat ook van anderen. Het spel winnen door middel van tactische inzet van assault en sniper is naar ons idee de beste besteding van een vrije zaterdag!
Het team bestaat uit 6 man, waarvan 2 snipers en 4 assaults. Wij streven naar flexibele inzetbaarheid; dus de snipers in ons team kunnen wisselen. Naar ons idee zorgt deze soepele omgang van functies in het team ervoor dat iedereen alle aspecten van airsoft kan ervaren en eigen kan maken. Verder zijn wij altijd op zoek naar nieuwe locaties waar wij op verschillende manieren kunnen trainen. Een van de voornaamste trainingen die wij doen is gericht op CQB. Hierin willen wij onszelf graag verbeteren zodat wij als één eenheid door het spel gaan.

Teamleden zijn:
TW-01 Airwolf (Marciano)
TW-02 LoneWolf (Josh)
TW-03 Adjuuhh (Atilla)
TW-04 StewieO_O (Stephen)
TW-05 Baba Yaga (Jelle)
TW-06 Sandrox (Sandro)

Tactical Wolves Instagram:
Team Pagina: www.instagram.com/tacticalwolvesofficial/
TW-01: www.instagram.com/airwolfofficial/
TW-02: https://www.instagram.com/callsign_lone_wolf/
TW-03: https://www.instagram.com/tw03_adjuuhh/
TW-04: www.instagram.com/stewie0__0/
TW-05: www.instagram.com/tw05_babayaga/
TW-06: www.instagram.com/tw06_sandrox/

Team Motto: “a wolf never walks without a pack”


Orc-Squad

Wij zijn een in Noord-Holland gebaseerde groep Airsofters genaamd : Orc – Squad. Wij hebben als thuis basis : ACA Wormerveer. (https://www.instagram.com/airsoftclubamsterdam/) Een aantal van onze members zijn bij ACA ook Marshalls / spel-begeleiders bij ACA Wormerveer.

Waar wij bezig zijn om een positief voorbeeld voor Airsofters in heel Nederland te zijn in de manier van communicatie en spel begeleiding. Wij zijn op meerdere velden in de BeNeLux en Duitsland te vinden. Waar wij te alle tijde met onze positieve manier van spelen een voorbeeld voor anderen zijn. Wij nodigen mensen uit om onze crew te komen versterken als wij met je gespeeld hebben. Actief zijn is een van onze hoofdpuntjes.

Orc-Squad Instagram: www.instagram.com/orc_nl_airsoft/
Orc-Squad Facebook: www.facebook.com/orc.squadThe Spartan Squad

The Spartan Squad is een airsoft team begonnen in januari 2019.
We zijn van 4 leden naar 7 ondertussen uitgegroeid en zijn een zeer hecht team! Op het eerste event dat we met z’n 4en hebben gespeeld hebben we direct Spartan Squad opgezet. Vrijwel direct erna kwamen er al 2 leden bij!
We zijn een enorm enthousiast team dat zowel zeer serieus speelt als in is voor een lolletje op het veld. Fairplay is iets waar we echt voor staan, beter een hit teveel dan te weinig. We spelen open events maar ook CQB en milsims door weer en wind. We zijn een zeer hechte groep dus we helpen elkaar overal mee, ook dit vinden we heel belangrijk.
Buiten het veld en op het veld één team!

Ook zijn we altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leden. Je mag altijd contact opnemen via social media!

Instagram: www.instagram.com/airsoft_spartan_squad